keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Sinulle tein ompelukurssilla 4

Otin eilen kuvat viime viikon kurssin aikaansaannoksistani, mutten sitten ehtinytkään julkaista niitä. Lätkästään ne nyt tähän alkuun sitten :)


Ärsyttävintä on, kun ei saa mitään valmiiksi... Hihat olin kaikkiin valmistellu jo kotona, ettei sit tarvi siellä alkaa säätää kaksoisneulan kanssa. 


Pinkin mekon sain ekana valmiiksi. 


Tässä ja toisessa mekossa on kaavan pohjana Autumn forest (Ob 4/14) jota (typerästi keskeltä) kavensin ja muokkasin mekkomalliseksi. Onneksi jo kurssilla huomasin kaula-aukon näyttävän hurjan pieneltä - no tottakai, kun kavensin siitä keskeltä, missä kaula-aukko on... - niin ehdin muokkaamaan sitä ennen kanttausta. 


Molemmat kankaat on Paapiilta.


Eilen sain sitten loput valmiiksi. Tää kaula-aukko on vielä liian tiukka, en ottanut siitä niin paljon pois kuin Hipuista, eli tämä Riivalit (kangas Käpyseltä - näitä on tulossa lisää eri värisinä jee!) mekko on vielä vähän kesken... Koko näissä on muuten 80cm, kun serkku pyysi sen kokoisia mekkoja :)



Näihin sitten muokkasin nepparit olkapäälle, kun pelkään että pää ei mahdu :D monella tutun lapsella on iso pää, J:n pää menee ainakin vielä keskikäyrällä, ni on vaikea arvioida mistä aukosta eri kokoiset mahtuu, enkä sit oikein osaa luottaa noihin kaavojen pääaukkoihin kun aina ei mahdu.
Ylempi paita on 86cm ja alempi 104cm. Sitten vielä housut pitäis tehdä paitoihin :)


Muistakaahan perjantaina edellisessä postauksessa mainitsemani Roosa nauha-huutokauppa ;)! Ylen aamutv:ssä tulee olemaan siitä juttua pe-aamuna n.klo 7.44! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!