maanantai 30. syyskuuta 2013

Sinulle tein maanantaina 30.9

Viikonloppu vierähti kyläillessä mummolassa, sekä mökillä. Laitettiin mökkiä talvikuntoon, eli pääsin haravoimaan :) Haravoiminen on kyllä yksi lempipuuhistani! Reissussa pikkutytön nuha paheni, ja lauantai-sunnuntai -yö menikin osittain valvoessa :( sunnuntaina kotiin palatessa käytettiin tyttö lääkärissä, ja korvatulehdushan siellä taas oli :( edellinen, syyskuun alussa ollut, ei ollut parantunut :( Eikä siinä vielä kaikki; myös mies on flunssassa. Huoh! Mietin tossa siivotessani, että miten mä aina ompelen silloin, kun ei olisi aikaa, ja silloin kun sitä olisi, niin lojun sohvalla herkuttelemassa. Mutta syyhän on ilmiselvä! Ompelu on mulle keino rentoutua, olla omissa oloissani, ja tottakai silloin kun oon touhunnut koko päivän kaipaan sitä eniten. 

No niinpä sain vihdoin valmiiksi toiset haalarit/potkarin pikkuiselle :) 


Kaavana ne "Miikkarit", muokattuna kapeammaksi ja lisätty resorit lahkeisiin. 


Kankaana Mussukoiden Lentäjän tyttö -joustofrotee, tykkään :) 



Vielä on vähän liian pitkä selästä, mutta ei haittaa vaikka haaroista vähän roikkuukin :)


Vielä täytyy loppuun mainita, että vihdoin meilläkin päästään hitaasti, mutta varmasti eteenpäin :) Aamulla tyttö oli vissiin vaan päättänyt, että nyt hän syö tuon kaukosäätimen, ja se siitä sitten :) <3

2 kommenttia:

  1. Ihana haalari! Mulla olis tuota oranssia velouria joku pätkä jäljellä, ja siitähän taitaisi saada tämmöisen aikaan hienosti! Oletko itse tuon miikkari-kaavan ottanut valmiista vaatteesta, vai onko se jossain netissä saatavilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kaavan sain Facebookin Ompeluelämää-ryhmästä, mutta vertasin sitä omiin 74cm miikkareihin myös. Noi on tehty 62/68cm kaavoilla, kun niistä tein jo aiemmin yhdet, jotka on jo pienet :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!