perjantai 20. syyskuuta 2013

Sinulle tein perjantaina 20.9

Varoituksen sana heti alkuun: tämä ei ole mikään hieno blogi, en ota kuvia järkkärillä enkä muokkaa niitä, enkä postaile säännöllisesti. Ompelukseni eivät ole täydellisiä, ne ovat lähinnä harjoittelua, harrastus ja se henkireikä arjen keskellä. Bloggaaminen ei ole minulle tärkeää, teen sitä silloin kun haluan käyttää omaa aikaani siihen, että muistaisin ja voisin palata takaisin niihin vaatteisiin, joita lähinnä pienelle lapselleni ompelen. 

Ja nyt pääsemme itse asiaan :)

Tänään sain päiväunien aikana valmiiksi ruokalappuessun ja bodyn, sekä ihanat Moondrive-henkselihousut resoreita odottamaan :) 



Kankaan ostin viime lauantaina Helsingin kädentaitomessuilta :) Yksi tavallinen ruokalappu siitä onkin jo tullut, katsotaan saako lopusta vielä pientä ruokalappua :) Kangas on muovitettua Robert Kaufmania.



Siilibodya varten lainasin Ottobren lasten syysnumerosta paidan kaavaa, jotta sain kaula-aukkoa isommaksi. Menisi se ilmankin, mutta halusin testata mallia, joka menisi pienemmillekin vauvoille helposti ;) Siili-kangas on Majapuulta.



Ja siinä sovituskuvaa henkselihousuista :) Lahkeisiin tosiaan tulee vielä resori, kunhan saumurini kotiutuu :) Kangas on Metsolaa, ja sitä oli niin hintsusti, että jouduin kaventamaan sivusaumoja, ja pelkäämään mahtuuko se ollenkaan... Vielä menee, ja varmaan tullaan käyttämään aika useesti, sen verta söpöiltä näyttää :)

Eikä siinä vielä kaikki... Posti toi päikkäreiden päätteeksi vielä trikoota Puhde-puodista :)



Ja tätä on nyt sitten sen verran, ettei pitäisi kavennella mitään :D! Aika ihanaa Satumetsää, vai mitä :)?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!