perjantai 5. syyskuuta 2014

Sinulle olen taas tehnyt

On taas aikaa kulunut, hupsista... Ommeltua on kyllä tullut hurjat määrät, en vaan ole malttanut käyttää aikaani tähän bloggaamiseen - alkuinnostuksen jälkeen on taas into hiipunut, niinkuin mulla monesti käy.


Tämän t-paidan tein fb:n ompeluryhmässä vinkatulla tavalla, peruspaidasta kuositeltu.




Oli nopea ja helppo tehdä, ja kivan näköiset hihat tuli :)


Kangas loppui kesken, siksi toinen reuna on lyhyempi ;) mutta on kyllä kuva noin, pieni jippo ettei oo ihan peruspaita vaan :) Rusetin ompelin sinne vielä. Viimeiset metrit tota kangasta on muuten Majapuulla myynnissä.


Tilasin Murulta tilkkupussin 30e:lla ja sain siitä tehtyä vaikka mitä! Tilkkupeitto odottaa vielä fleeceä taakseen, mutta muutaman muun esittelen. Tää huppari on 92cm, Ottobren Wind chime-kaavalla, 4/2014. On vielä kovin iso, mutta tarkoitus olikin, että sopisi syksyn/talven säille :)



Kaksi liiviä 80cm odottamassa neppareita...


Ja housut suosikkikaavalla, koko 80/86cm :)

Lisäksi....


T- paita 86cm, myös Ottobre 4/2014, kanavana Autumn forest, jossa lyhensin hihoja. Pitkähihaisia tein samalla kaavalla kolme kpl :)


Vasemmanpuoleisin 104cm meni synttärilahjaksi, muut pienimmäiselle.



Sortsit ja housut menee lahjaksi kavereiden pojille, samaa hyvää housukaavaa käytin näissäkin (täytyy kaivaa se nimi esille...)


Mekot meni myös 4-vuotiaalle, tai tunikamekko tuo eka on.


Ottobre 1/2014 Owl princess, Ikasyrin kangas ja pitsi Karnaluksista.


Tää oli kyllä tuskainen mekko. Aloitin jo talvella, kun löysin kirppikseltä ihanat vanhat kaavat... Oli tarkoitettu puuvillalle, taakse olis tullu vetoketju. No ei onnistunut hihat ensinnäkään, ne oli kauhean isot, kun olis tarvinnut jotenkin syöttää ne tonne saumaan, ja sitten pääaukko oli luonnollisesti liian pieni. Toivottavasti on nyt muokattuna hyvä :) 4v-lahja siis tämäkin.


Lahjaksi lähti myös toi älyttömän helppo hame, Flare hem ja Ottobre 4/2014. Noshin froteeta, ja helmassa rullapäärme. 

Kangasta oon siis saanut kulumaan, ja tosi hyvin :)! Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen. Sain siis yli kuukauden jälkeen tilata taas lisää xD 


Itselleni ommellessa törmäsin tollaseen ongelmaan, eli selkään jää pussi. Oon jo saanut asiaa ratkottua, mutta en täydellisesti - palaan asiaan siis myöhemmin :)

Hyvää viikonloppua ja alkavaa syksyä!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!