tiistai 14. tammikuuta 2014

Sinulle tein laneilla osa 1

Mun oli kyllä ihan oikeasti tarkoitus näyttää heti lauantai-iltana, että mitä oon saanut aikaiseksi, mutta jotenkin se sitten taas jäi :( Nyt olisin voinut päivittäin esitellä aina uuden vaatteen, jonka oon saanut tehtyä, mutta ensimmäinen on nyt pyykissä jo, eli se jää nyt esittelemättä. 


Nämä sain aikaan. Eli mulla oli lähes kymmenen vaatekappaleeksi haluavaa kangaspalaa mukana, joita ompelin vuorotellen aina sen mukaan, mikä kone oli pöydällä, ja langat koneessa. Tällä tavalla sain kaikkia aloitettua, mutten yhtään valmiiksi. No nyt on kuitenkin päivittäin valmistunut jotain, eli oon ihan tyytyväinen ratkaisuuni :)

Ensimmäisenä valmistui velouriset Kisu-haalarit Ottobren Mustikka-haalarien kaavalla, mutta ne meni heti käyttöön ja pesuun :)

Sitten valmistui mekko, joka on tuolla bodykasan alla kuvassa, pienelle vauvalle :)


Ja nyt on pientä tilkkua lukuunottamatta Lentäjätyttö-kangas käytetty, jes! Ei siis sillä ettenkö olis tykännyt kankaansta, tykkäsin kovasti, siitä on tehty kaksi mekkoa ja miikkarit ja mitäliemuuta, mutta mun tavoitteena on nyt käyttää noita kankaita ihan oikeasti pois :) Jos vaan mahdollista niin samantien koko kangas pois, ettei jää pieniä paloja roikkumaan.


Ja tämän tein loppuun aamulla pienen vielä nukkuessa. Ja oli kyllä vika kerta tätä hupparitakkia! Saturday Chilling siis kyseessä, mutta pidennettynä. Kaava on mainio, tosin nyt ei istu niin hyvin kuin edellinen Sugarskull-hupparitakki, en tiedä mitä mokasin. Ton hupun ja vetskarin kanssa on vaan niin taistelua joka kerta, että nyt riitti. Lähempää tarkastelua tää ei kestä.


Olis kiva, jos kaksoisneula toimis ilman suuria säätöjä edes takaisin, sen takia en sitä nyt käytäkään. Haluan uuden ompelukoneen, ehdottomasti.



Laitoinko nyt liian isot saumavarat, vai oonko laihtunut, kun nyt toi on tollanen säkki :(  Edellisessä oli kunnon kaaret..


Ja kangashan on Käpysen harmaata Timantti-joustocollegea :) Vielä jäi pätkä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!