torstai 9. tammikuuta 2014

Sinulle tein tammikuun alussa

Kerroinko jo, että ollaan sairasteltu? Taisinpa kertoa. Tämän viikon on isompi tytär sairastellut, kuume huiteli jo yli 39asteessa :( En ymmärrä, miten noi lapset jaksaa kuumeesta huolimatta touhuta! Noh, lauantaina sen jälkeen kun olin valitellut kuinka en ehdi ompelemaan, ja kuinka se ärsyttää, tekaisinkin sitten kuitenkin pienen juhlamekon nuorimmalle :)


Mekon kaava on viime vuoden viimeisimmästä Ottobresta, mutta jätin helmasta tyllin ja sen myötä vuorin pois. Tämä on vain koekappale, mutta pääsee käyttöön, koska todennäköisesti en jaksakaan tehdä suunnitelmieni mukaista :D ainakaan ihan vielä. Kangasta kun on ihan tarpeeksi, en viitsi ostaa uutta. Ehkä. 


Pitsivetoketjua ei tietenkään ollut oikeassa värissä, mutta tuo keltainen on kyllä loppujen lopuksi oikein kiva :) Helma on vielä kääntämättä, kun en jaksa vaihtaa oikean värisiä lankoja koneeseen... Sovitettu on, ja oli oikein sopiva, hyvä homma :) Tein 80cm koossa ilman saumavaroja (muistaakseni, kankaathan leikkelin jo reilusti ennen joulua).

Lisäksi on valmistunut taas vain pientä, mutta syystäkin, ompelen isompaa nimittäin lauantaina, ja nyt tuhosin vain kankaiden loppuja / tein pipon pyynnöstä :)


Lauantaina pääsen tosiaan koko päiväksi ompelemaan, niin kutsutuille "ompelulaneille" :)! Odotan hurrrjasti! Oon leikellyt, ja malttamattomana vähän myös ommellutkin, kankaita jo valmiiksi, mutta kun niitä ideoita päästä vain pursuaa ja pursuaa, niin pakko on varmaan leikata vähän vielä :D tuskin ehdin kaikkea tekemään, mutta onpa valinnanvaraa :) ja saa onmmeltua samanvärisillä langoilla sitten putkeen ;) Tänään tavoitteena on silittää tukikangasta niille tarpeellisille paikoilla, yh, inhokkihommaa... Huomenna kun pitää jo pakata!

1 kommentti:

  1. Kiva taas lueskella sun ompeluksista ja muistakin kuulumisista vaikka kuume ei kiva juttu olekaan! :)
    t. Helena

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!