keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Sinulle tein 6.11

Itseasiassa yökkärin sain jo eilisen puolella valmiiksi :)


Uusimman Ottobren kaavalla tehty, ainoastaan noi tereet lisäsin :) Piti taas saada jotain uutta kokeilla ;) 


Tykkään yökkäristä ja voisin tehdä näitä lisääkin, mutta kalliiksihan toi tulee. Neppareita meni melkein paketillinen, eli n.7e:n arvosta tohon! Lisäksi kankaat maksaa toki. Joten ehkä me ostetaan yökkärit ihan kaupasta tai kirppiksiltä :)


Nää legginsit on ollu jo pidemmän aikaa valmiina, ovat samaa sarjaa kuin lahjoiksi antamani legginsit, mutta kokoa 74cm. En noita tehdessäni tiennyt, että Eurokankaan myymä läpinäkyvä kuminauha ei olekaan sitä vaadittua Framilon-nauhaa, joka on siis myös läpinäkyvää kuminauhaa, mutta joustavampaa. Sen takia lahkeet jäivät liian pitkiksi. Nyt voitais varmaan jo sovitella legginsejä, eiköhän ne pian ala olemaan sopivan pituset, kun voi jättää ryppyyn kuitenkin.


Legginseille tein kaveriksi bodyn, ja käytin taas uutta kaavaa. Tää on Ottobren nappilistallinen Bert-body, jossa jätin listan tekemättä. Pääaukko näyttääkin tiukalta, saas nähä venyykö tarpeeksi, vai tuleeko ratkojalle hommia. Koitin nyt tähän bodyyn myös erilaista resorien laittotapaa, koska halusin välttyä niiltä resorimöykyiltä, mitä aiemmissa bodeissa tuli. 


Tein nyt siis pääntielle ja hihoihin kaksinkertaiset kanttaukset. Pääntietä varten ompelin sen renkaaksi, hihaan en. Ja eronhan huomaa, pääntie on ihan sileä! Jos jaksaisin säätää kaksoisneulan kanssa, niin sen voisi vielä siistiä sillä ompelemalla, mutta koska mulla on niin usein mennyt ompelukoneen kanssa sukset ristiin viimeistään sen käytön jälkeen, niin annan nyt olla noin. 


Haarojen resorin ompelin myös ensin renkaaksi, ja kiinnitin sitten normaaliin tapaan. Voisi vielä siistiä noita reunoja joo... 

Tytön settiin sopivaksi valmistui mun oma Sokerikallo-hupparitakki :)


Tää on täynnä pieniä virheitä, joita en jaksanut korjata :D 



Muunmuassa vetoketju on liian lyhyt... Mutta kun en jaksa odottaa uuden saapumista! Halusin tän jo valmiiksi! Ja aukinaisenahan se ei haittaa kun ei näy, ja ton helmaresorin voi vaikka taittaa sisäänpäin kuten kahessa aiemmassa kuvassa... 


Sokerikallot on joustocollegea, ihana materiaali, mutta vaikea ommella vetoketjua :D Käpyseltä saa tätä ainakin. Malli on Ottobren Saturday chilling, joka on tehty koon 52 mukaan pituudesta ja 34/36 muuten.

Ja nyt mulla pyörii Majapuun kankaita koneessa, pian pääsen ompelemaan niistäkin jotain ihanaa ^_^!  

1 kommentti:

  1. Tosi ihania taas! Ja vau noita siun kankaita - ja sitä, että olet tehnyt jotain myös itsellesi! Mie en ole koskaan ommellut itselleni yhtään vaatekappaletta, pitäisi kai haastaa itsensä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!