maanantai 4. marraskuuta 2013

Sinulle tein ristiäislahjaksi

Serkun tyttövauva sai eilen nimen, ja lahjaksi setin, jonka osia olenkin jo esitellyt täällä.


Aloitin mekosta, jonka kanssa olisi ollut kiva saada samaa sarjaa legginsit ja pitkähihainen body, mutta kankaat ei millään riittäneet vaikka miten päin olisi taiteillut. Sydämet sai lähteä mukaan, koska merenneidollakin on sydämiä asussaan :) Voihan niitä käyttää vaikka erikseen...


Mekko on tehty Noshin kankaista, merenneidot ostettu Kangashamstereiden kautta ja raitatrikoo...jostain :D Mekon kaava on Ottobresta jälleen, en muista numeroa, kirjastosta lainattu. Samalla kaavalla oon tehnyt kaksi mekkoa omalle tytöllekin :)


Eilen illalla tein yhdestä vanhasta mekosta itselleni hameen, se projekti on odotellut keskeneräisenä jo kauan, ja vihdoin sain itseäni niskasta kiinni ja hameen valmiiksi! Siitä tulikin yllättävän kiva, on tosin selvästi kokeilukappale, mutta eiköhän tuota käytettyä tule :) Ei kyllä vastaa suunnitelmaa siitä millainen sen oli tarkoitus olla, mutta haitanneeko tuo.


Mekko oli tällainen, mutta siniharmaa. Ostin noita muutama kesä sitten alennuksesta kaksi, kun olivat niin kivoja, mutta sininen on jäänyt lähes käyttämättä, joten huspois kaapista!


Tää ipadin kamera on aivan surkea...kuvat ei nyt anna yhtään oikeutta hameelle! Oikeasti se on tosi kiva, ja mä en edes pidä hameita! Mutta nyt pidän :)! 

Eli yläosa pois ja kuminauha vyötärölle, tylliä lyhensin, mutta jätin pari senttiä. En kerro miten olisi pitänyt mennä, nyt meni näin. Eteen jätin kohdan rypyttämättä, koska sellaset hameet korostaa mun pömppömahaa ja saa mut näyttämään raskaana olevalta. Tekisi mieli koristella hametta vielä jotenkin, mietin silitysarkeista jotain kuvaa tekeväni, mutta en keksinyt mitä. Sitten mietin jotain nauhaa tonne alareunaan. Toisaalta tykkään tästä tällasenaankin, on yksinkertainen ja kaunis niin. Mutta katsotaan nyt... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!