perjantai 1. marraskuuta 2013

Sinulle ostin Kankaiden yöstä

Hupsista, mihin tää viikko on taas vierähtänyt? Viikko sitten odottelin malttamattomana ja jännittäen Kankaiden yötä, toisiko se toivomiani kankaita tarjoukseen. No ei kaikkia, mutta osan!


Viljamin puodille kymppipisteet! Kunnon tarjoukset ja postikuluttomuus takasivat sen, että sinne meni suurin osa rahoistani. Hattarakekkerit trikoota reilut 1,5 metriä, puoli metriä Puudelitrikoota (se ei kuulunut suunnitelmiin, siksi vain niin "vähän") ja pinnasängyn koristeeksi Hattarakekkeri-puuvillaa myös 1,5m. Mukana tuli myös valkoista lakanakangasta, joka mahdollistaa sen, että Hattarakekkereistä tulee sekä lakana, että pussilakana (ja tyynyliina sitten aikanaan), jes! Trikoosta on tarkoitus tehdä yökkäriä tai unipussia, sekä jotain muuta ihanaa :)


Kaupan päälle tuli yllärinä myös muutamat napit, ihanaa Viljamin puoti, kiitos :)! Suosittelen lämpimästä kyseistä puotia :)

Uutuuskankaista odotin alennukseen Sari Ahokaisen Poni-kangasta ja Sammalmetsää, ja loppuyöstä aloin tykästymään myös Kuninkaallisen kisun velour-versiolle. Viimeisen 15minuutin aikana velour olikin tullut alennukseen Lasten taikamaassa, joten sitä napsuttelin sitten 70cm tilaukseen :)


Harmaana trikoonahan mulla jo tätä on, siitä on tehty kolmet haaremihousut, tämä taitaa päätyä haalarihousuiksi...? No, sen näkee sitten :) 

Royal-tuotteelta tilasin resoreita ja neppareita ja fleeceä ja tukikangasta, ne on jo paikoillaan. Neljäs paketti tulee Majapuulta, mutta se on siskon kanssa yhteisesti tilattu, eli kankaat ja vetoketju menee sinne. En laskeskellut ostosteni hintaa, mutta kyllä nyt kului vähemmän rahaa kuin keväällä. Silloinhan mulla ei ollutkaan vielä tuon kokoisia varastoja mitä nyt on... Ja mun mielestä silloin oli parempia tarjouksia? Tai ehkä se vaan johtui siitä, että mulla ei vaan ollut niitä kivoja kankaita vielä silloin. Nyt mulla jo on ne, mitä oli alennuksessa. 

Hups heijaa menin silti noiden 7metrin lisäksi tilaamaan eilen Majapuulta jälleen... Sinne tuli merinovilloja myyntiin, ja sorruin sitten niihin, ja uuteen Joutsen-trikooseen. Pitäisi ehkä tilata se suosittu Onion-kaavakin, jos meinaan noita trikoita itselleni tilailla, ettei jäisi vaan kaappiin kaavan puutteen takia... Majapuun ostokset esittelen siis myöhemmin :)! 

Parit pipot ompelin työkaverille, joka toivoi niitä sukulaispojalleen :)



Siili-velourpipo on jostain Ottobresta, muut netin mallien/ oman pään mukaan tehtyjä. Siilipipoa voi pitää kumminpäin vaan, koitin ommella kääntöaukon siististi. Toivottavasti mahtuu ja miellyttää :)

Viikonloppuna koitan saada neidin yökkärin valmiiksi, jotta pääsen uusien kankaiden kimppuun <3 Rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoillekin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!