perjantai 8. marraskuuta 2013

Sinulle tein 7-8.11

Liuta pipoja on taas valmistunut! Työkaverille olin pipon velkaa, olen vielä mielestäni toisenkin, ja toinen kaveri pyysi myös pipoa, ja itsekin satuin tarvitsemaan, joten pipotehdas lähti käyntiin!


Metsolan Maatuska-velourpipo trikoovuorella oli ensimmäinen pipotekele, enkä muistanut siihen leikata sitä koloa päälaelle... Ei haittaa ainakaan mun päässä.
Trikoopipot trikoovuorella ja merinovillavuorelle kaverille, saa sitten valita kumman ottaa :) toinen on rypytetty molemmilta puolin, ja sen takia vähän lyhyempi. Kaava on oma kokeilu, käytin samaa näihin kaikkiin pienin variaatioin :)
Ja puolessa tunnissa loppuunmyyty Maatuska-merinovillapipo, trikoovuorella. Majapuulta oli tuo merinovilla.
Itselleni Swan-trikoopipo, Majapuulta tämäkin kangas (mistä muistui mieleeni, että ne Kankaiden yönä sieltä tilatut kankaat on vielä esittelemättä!).
Sampsukan löydöistä tämä ihana Tatti-velour, vuorena mustaa h&m:n trikoopaitaa ;) Täytyy muistaa tilata noita yksivärisiä trikoita...

Alimmat pipot on viimeisimmät tekeleeni, ja kenties onnistuneimmatkin :) Vielä jos muutaman tekis lisää ja veis työkavereille :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!