torstai 24. lokakuuta 2013

Sinulle tein keskiviikkona 23.10

Tiistaina oli viimeinen kerta Lastenvaateompelukurssia. Vähän harmittaa, että nyt vasta tajusin hyödyntää kurssin materiaaleja, mutta kun ei mulla ollut tarvetta kirjailuille tai rullapäärmeille... Piilovetoketjulle sen sijaan oli, joten sen hoidin nyt vikalla kerralla. Nuorimmainen tarvitsi "retrovärien" lisäksi myös jotain selvästi tyttömäistä väriä sopimaan vaaleanpunaisten bodien kanssa, joten uhrasin ihanan (Ikasyrin?) sydänvelourin tähän. Kaava mulla oli valmiina, jo kaksi Ottobren Mustikka-haalaria tehneenä tiesin ettei niitä ole meillä liikaa.


Jälleen mun piti lisätä tasku, ja kuten näkyy, en suunnitellut ihan loppuun asti :) Toisaalta, mihin 8kk ikäinen lapsi taskua tarvitseekaan, ei se sinne osaa vielä tavaroita laittaa :) Tuttiketjun pidikkeenä tasku on kätevä.

Sain haalarin siinä kolmessa tunnissa lähes valmiiksi, lahkeet olisi pitäny vaan huolitella, mutta sitä varten halusin mitata haalarin tytöllä, ja päätinkin keskiviikkona laittaa käänteiden sijaan resorit. Jälleen. No josko sitten seuraavaan haalariin jättäisin laittamatta... Piilovetoketjua varten olis kannattanu keskittää kankaat, mutta enpäs tajunnut. Oli kai niin kiire, kun oli vika kerta, ja kun tiedän ettei kotona niin vaan ommella. No, menee näinkin. 


Haalari on just sopiva tytölle, meillä onkin ollut se tänään päällä, joten aamias-sämpylää löytyy jo siitä :) Pari tilaustyötäkin olisi kavereille, mutta todennäköisesti sammutan nyt pariksi päiväksi ompelukoneet ja keskityn Kankaiden yöhön. Oikeassa sivureunassa onkin linkki kyseisille sivuille, mistä löytää myös tiedot Aarteenmetsästyksestä, johon olen tässä aikaani kuluttanut. Nyt pitäisi löydetyistä kirjaimista muodostaa (oikea) lause, ja on pikkasen hankalaa... Ostoslista multa myös puuttuu yötä varten, mulla kun on pari "must have -hankintaa", että ne on pakko muistaa siinä hullussa kankaiden shoppailu-tohinassa :) Hyvää loppuviikkoa ja onnea Aarteenetsintään siihen osallistuville ;)!

1 kommentti:

  1. Ja taas niin hieno!

    Miekin haluaisin lastenvaatteiden ompelukurssille, mutta päätin tänä vuonna, että menen mieluummin jumppaan enkä voi ihan joka ilta liesuta kaupungilla. Jos sitä ensi syksynä sitten, tarvitseehan tuo tyttö vaatteita vauvavuotensa jälkeenkin. Olisi niin kiva oppia monta juttua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!