keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sinulle ostin

Joo-o, en oo saanut mitään valmiiksi :( Luulin saaneeni, mutta... No katsokaa nyt!




Noi hihat!! Suurensin kaavaa, ja hihoista aaaaivan liikaa. Ottaa päähän, miksi en mitannut, vaikka mulla olis mitat ollu!? Noissa on kaiken lisäksi framilonia, minkä ompeleminen ei ole lempipuuhiani... No, onneksi mekkotarve ei ole suuri, joten se saa nyt odotella purkamis-intoa. Puuh. Ja mitä kummaa mä teen tolle kaula-aukolle...??

Tänään käytiin Stockmannin hulluilla päivillä, ja mukaan sattui (takin lisäksi) vain pientä :) 


Värikylpyä oli tänään myös, lisäksi päivään mahtui reissu ruokakauppaan. Huomenna olisi muskaria ja isosiskon asioista palaveria, puuh. Tsempiksi tilasin tänään pikkasen yksi värisiä trikoita Ikasyriltä, kun oli hyvässä tarjouksessa :)


2 kommenttia:

  1. En mie oisi noista hihoista huomannut mitään jos et olisi sanonut, kuvissa ne näyttää sellaisilta tarkoituksella pussihihoilta? Mutta joo, tiedän tuon ärsytyksen, kun ei mennyt ihan niin kuin olisi itse halunnut. :P

    Mie olen välillä laiskana ratkonut kaula-aukko-ongelmaa ajatuksella,että "tän allahan voi pitää bodya"... On se hankalaa, aina tulee liian iso tai liian pieni vaikka kuinka yrittäisi!

    Mutta, söpöinen mekko! Ja vikoja ei varmasti huomaa kuin sie itse, jos et mitään sano. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no joo, mutta mä en halua pussihihoja siltikään :) Mutta hyvä kun sanoit, jos ei sitä muut huomaa, niin tässä purkamis-inspistä odotellessa voin ehkä käyttää mekkoa sitten :)
      Jep, alkuun kaula-aukot oli niin pieniä, et piti ratkoa olkasauma ja laittaa nepit... On oikeestaan kiva huomata, kuinka on oppinut vanhoista virheistään, eli toisaalta ehkä mä tarvin tätäkin oppiakseni ettei voi suurentaa kaavaa mittaamatta lasta ensin :D
      Kiitti :)!

      Poista

Kiitos kommentistasi!