keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Sinulle tein lahjaksi tiistaina 15.10

Jälleen on lahjavaatteita valmistunut :) Kun ei kumpikaan oma tyttö tarvitse tällä hetkellä mitään vaatetta, mutta ommella on "pakko", on syntyvät lapset oiva kohde :D 


Nämä eivät sovi yhteen ollenkaan, menevät siis eri paketteihin. Heh heh, "jouduin" sitten tilaamaan bodyyn sopivaa velouria Pienestä hattutehtaasta (http://www.forssell.fi - tyhmästi tässä ipadin sovelluksessa ei saa linkkejä mitenkään kivasti, siksi en yleensä mitään linkitäkään, nyt sattui olevan aikaa siihen), ja siitä sitten teen housut :)


Ostin oikeastaan vähän muutakin... Mutta vain vähän! Pakko säästää rahaa Kankaiden yöhön.


Toi raglanhihan ja takaosan sauma oli taas hankala, saumuri ei tykkää siitä, eikä auttanut vaikka ompelin sen ensin ompelukoneella. Mutta näyttääkö hölmöltä, jos muut saumat on saumuroitu, ja toi vaan ommeltu suoralla? Tai sitten täytyisi miettiä tota resorikanttausta toisella tavalla. 
Metalliset nepparit loppuivat tähän bodyyn, eli bodyt jää nyt tauolle ellei kankaaseen sovi valkoiset nepparit :) Kankaiden yönä tilaan sitten lisää.


Tää kioskikisu-trikoo on ollut mulla kauan, jokin siinä tökkii mua, vaikka hirmusen söpö onkin. Meillä on tästä jo body ja unipussi, ja mulla itsellä kesäsortsit, ja ne saa nyt riittää. Housuihin tuli haarakiila, ja tän mallin oon tehny aiemminkin, ja tykkäsin. Vaikea oli arvioida kuminauhan pituutta, mutta lahkeista voi kääräistä resoreita lyhyemmiksi, jolloin menee vaikka 56cm-kokoisena :) Merkkiä en sen takia housuihin laittanutkaan. 

Loppuun on vielä kerrottava, että nuorempi tyttö oppi tänään vilkuttamaan :) Ryömi olohuoneesta kohti eteistä, jolloin sitten huutelin "hei hei" ja vilkutin. Tyttö kääntyi katsomaan ja hymyili, sekä nosti toista kättään ja heilutti sitä :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!