lauantai 5. lokakuuta 2013

Sinulle tein perjantaina ja lauantaina

En eilen enää illalla muistanut kirjoittaa sen päivän aikaansaannoksista tytölleni, joten yhdistetään se nyt sitten tähän samaan :) Aiemmin olin tehnyt Miikkari-kaavalla turkoosin haalarin, joka kaipasi sopivan väristä bodya alleen. Halusin myös testata erilaisia kaula-aukkoja, jotta pystyisin tulevaisuudessa tekemään myös 56cm bodyja kavereiden tuleville vauvoille. 


Tämä body sai siis nepparit toiseen raglansaumaan. Yhdistin kahta eri Ottobre-lehden kaavaa, ja aika hyvin sain mielestäni sen tehtyä, toki tuli taas jotain mittaeroja, mutta hyvin pieniä. Olihan tossa nepparilistassa tekemistä, mutta ei ehkä kuitenkaan liikaa etteikö sitä voisi tehdä toistekin. 


Ja näin se menee haalareiden kanssa :) 

Lisäksi surautin tänään nopeasti uuden kypärämyssyn entisen tilalle, kun se tuntui jo pieneltä. 



Näitähän oon tehnyt ennenkin, kaava löytyy siis Ottobren sivuilta "Lohikäärmelakin" nimellä :) On tosi helppo ja nopea tehdä, alle 10minuuttia meni tän ompeluun, ehdin juuri ennen kauppaan lähtöä tehdä tän, siksi tiedän ajan mikä siihen kului ;) Suosittelen!

Ja kun niitä vauvoja löytyy, niin lahjalinjalle syntyi nopeat legginsit kokoa 62cm.


Oho, ei noi lahkeet oikeesti ole eri mittaiset!? Taisin ottaa vähän vinossa kuvan :) Jälleen Ottobren kaava, muokkasin vain koristeet sivuilta pois ja korvasin sydän-napilla. Lahkeissa on framilonit rypyttämässä :)



Näiden pariksi tulee vielä body, jota en ole aloittanutkaan, sekä viimeistelemistä vaille valmis mekko :)

Sydän- ja Prinsessasammakko-kankaat Kangashamstereista, keltainen trikoo Sampsukasta ja Satumetsä-trikoo Puhde puodista :)

4 kommenttia:

  1. Ihania, taas! Erityisesti nuo sydänlegginssit ovat niiiin suloiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)! Totta, olisin halunnu omallekin tytölle samanlaiset, mutta ei ollut tarpeeksi kangasta :(

      Poista
  2. Nämä ovat niin ihanat!!!!! <3 Voi kun mullakin olisi aikaa (ja taitoa!) ommella!
    T:Outi S.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Outi :) Kyllä sulla varmasti taitoa on, ei nää loppujen lopuksi paljoa vaadi :) Aikaa kylläkin...mutta hei tulevaisuudessa! Ajattele kuin monta lastenlasta sulle tulee, ompelet sitten niille ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!